Novinky ohledně jezdeckých sestav

iM2, 8. prosince 2011, 17:40 Google+

David Coulthard by se měl objevit v jezdeckém poli DTM i v příštím roce. Sympatický Skot má totiž platnou smlouvu s Mercedesem i na rok 2012. Koho dále bychom mohli u jednotlivých značek vidět?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

BMW oznámilo, že do konce roku potvrdí svůj kompletní jedecký kádr. U mnichovské automobilky jsou už volná pouze dvě místa, na která je ale spousta uchazečů. Pro příklad můžeme jmenovat Jörga Müllera, Dirka Millera, Romaina Grosjeana (v případě že mu nevyjde angažmá u Lotusu GP), Marco Wittmanna, Rene Rasta nebo Dirka Wernera.

U Audi už je situace také skoro vyřešena. Martin Tomczyk odešel k BWM, Oliviera Jarvise by měla ingolstadtská automobilka přesměrovat na vytrvalostní závody. Zbylých 7 pilotů sezony 2011 by mělo zůstat, jedná se o Mattiase Ekströma, Tima Scheidera, Mika Rockenfellera, Miguela Molinu, Edoarda Mortaru, Filipa Albuquerqua a Rahel Frey.

Ohledně jezdecké sestavy Mercedesu se v minulých týdnech diskutovalo více. Stuttgartští mají pod smlouvou pro sezonu 2012 Garyho Paffetta a Ralfa Schumachera. Christian Vietoris pravděpodobně zůstává také. Jamie Green a Susie Wolff jsou též žhavými kandidáty. Další sezonu v DTM by měl mít jistou i David Coulthard, který má s Mercedesem též smlouvu. Otazník však vysí nad Renger van der Zandem a Maro Engelem.

Vytisknout

Diskuze: Novinky ohledně jezdeckých sestav

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Poslední test DTM, kdo s čím pojede?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud