Coulthard prozradil: Zůstávám v DTM

iM2, 26. března 2011, 23:14 Google+

David Coulthard bude ještě minimálně dva roky jezdit v DTM. Jeho cílem je jezdit více vpředu. Skot pokračuje pochopitelně s Mercedesem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Coulthard, David

Coulthard, David | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jezdecká sestava Audi je již delší dobu známá, naproti tomu Mercedes zatím potvrdil pouze prodloužení smlouvy s Brunem Spenglerem. Všeobecně se bere jako jisté, že v nových vozech kromě Kanaďana uvidíme ještě Garyho Paffetta a Jamieho Greena.

Pravděpodobně zůstane i Ralf Schumacher, ale o tom, jestli pojede i letos v novém autě, se hodně spekuluje. Jezdec z Kerpenu by rád jezdil i letos za tovární tým H.W.A., zatím však není nic oficiálně potvrzeno.

V současné době také není oficiálně potvrzeno setrvání mezi diváky velmi oblíbeného Davida Coultharda, ale Skot odkrývá karty: „DTM je opravdu zábavné. Myslím, že bych po první učednickém roce mohl své zkušenosti zúročit, a pokusit se jezdit vpředu.“



„Pokud by si to Mercedes nemyslel, tak by se mnou jejich šéf, Norbert Haug, neprodloužil smlouvu,“ odhaluje bývalý jezdec McLarenu, Williamsu a Red Bullu. Je otázkou, zda by takový cíl mohl David dosáhnout v ročním voze, a nebo mu Mercedes slíbil nový stroj. Každopádně Davidova smlouva by měla být na dva roky a v příštím týdnu by se měl posadit do vozu C-Klasse během testů.
Vytisknout

Diskuze: Coulthard prozradil: Zůstávám v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Leinders/Martin

V kvalifikačním závodu vítězí Marc VDS

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud