Dumbreck bude jezdit ve FIA GT1

iM2, 14. února 2010, 19:00 Google+

Peter Dumbreck bude startovat za tým Sumo Power Nissan v novém šampionátu FIA GT1. Jeho týmovým kolegou bude tovární jezdec Nissanu, Michael Krumm, který ve FIA GT startoval již vloni.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dumbreck, Peter

Dumbreck, Peter | foto: Peter Dumbreck

Sdílejte článek

Peter Dumbreck, který vloni jezdil japonské Super GT a předtím startoval v DTM, se stal jezdcem týmu Sumo Power Nissan. Druhým jezdcem tohoto týmu je tovární jezdec značky Nissan, Michael Krumm. Spolu vytvoří velmi silný pár.

Dumbreck ztratil pro letošní rok místo v týmu Kraft Lexus (v Super GT), a proto nabídku týmu Sumo považuje za velmi dobrou: „Super GT je skvělý šampionát. V Japonsku se těší ohromné popularitě. Nikdo tam nemá ponětí o tom, co se děje v Evropě.“



„Tato šance je skvělá výzva pro moji další kariéru. Budu totiž závodit na světové úrovni,“ říká Peter. Jezdecké složení druhé posádky týmu nebylo doposud oznámeno. Druhý tým Nissanu, Swiss Racing, již oznámil tři ze čtyř jezdců, konkrétně se jedná o Karla Wendlingera, Henriho Mosera a ve druhém voze pojede Max Nilsson, jeho parťák také zatím není známý.
Vytisknout

Diskuze: Dumbreck bude jezdit ve FIA GT1

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Young Driver AMR s Peterem Koxem v Le Mans

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud