Paffett: Scheider si titul zaslouží

iM2, 5. listopadu 2009, 22:27 Google+

Gary Paffett dokázal získat na Tima Scheidera v posledních dvou závodech celých 9 bodů, ale přece to na titul nestačilo. Na konci roku totiž ztratil jezdec Mercedesu na konkurenta od Audi pět bodů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Bohužel jsem titul ztratil o pouhých pět bodů. Ale chtěl bych Timovi pogratulovat, během celého roku podával konstantnější výkony a vítězství si plně zaslouží,“ říká vicemistr DTM pro rok 2009. Gary ale smutnit nemusí, protože během sezony posbíral hned čtyři vítězství, dvě z nich získal v posledních dvou podnicích. Jeho tým také vyhrál pořadí mezi týmy.

„Jsem moc rád za všechna má vítězství, kterých jsem během roku dosáhl. Musím poděkovat týmu. Dali mi fantastický vůz,“ nezapomíná Gary na svůj tým. I jeho šéf Scheidera uznává jako skvělého šampióna: „Gratuluji Timovi, i týmu Abt Audi k vítězství. Gary získal o dvě vítězství víc, ale Timo si titul zaslouží.“



Jeho šéf, Norbert Haug, je na svého jezdce hrdý. „Gary zajel se svým C-Klasse fantastické závody. Získal 4 vítězství z 10 závodu, to ho činí zdaleka nejúspěšnějším pilotem ve startovním poli. Moc nechybělo, aby Gary získal tolik prvenství, jako všichni ostatní jezdci dohromady,“ podotýká Haug.
Vytisknout

Diskuze: Paffett: Scheider si titul zaslouží

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Carpenter, Ed

Nyní již oficiálně: Izod IndyCar Series

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud