Audi na Lausitzringu očekává tuhý boj

iM2, 25. května 2009, 14:02 Google+

Audi jde do druhého závodu letošní sezony na Lausitzu s tím, že neočekává takovou dominanci jako minulý týden na Hockenheimu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Tom Kristensen získal na Hockenheimu první ze čtyř míst pro Audi a nebýt smůly v podobě defektu Ekströma v předposledním kole, nebyl by v první pětce nebyl ani jeden Mercedes.

Mercedes na vozy A4 prostě během celého víkendu nestačil a dokonce i vozy specifikace 2008 v rukou Oliviera Jarvise a Markuse Winkelhocka byly před továrním Paulem di Restou.

Nicméně Audi vyhrála jen dvakrát z devíti pokusů, které na Lusitzu měla. Z toho jednou až poté, co byl Gary Paffett v roce 2004 vyřazen z výsledkové listiny. Proto Audi očekává mnohem tvrdší víkend než ten minulý.

Dvojnásobný šampión Ekström věří, že tato trať Mercedesu prostě sedí a Audi navíc poveze určité zatížení. „Neuvidíme žádnou dominanci. Budeme mít o pár kilo více, bude to těsnější, takže se budeme muset o to více snažit,“ říká Ekström.

Šéf Audi pro motorsport Wolfgang Ullrich dodává: „Očekáváme tužší víkend. Na Hockeheimu se nám opravdu zadařilo, ale vím, že v minulých letech jsme na EuroSpeedway nebyli zrovna nejrychlejší. Když k tomu přidáme, že naše aktuální vozy budou o deset kilo těžší než Mercedesy, tak je mi jasné, že naši rivalové budou velmi těžko porazitelní.“
Vytisknout

Diskuze: Audi na Lausitzringu očekává tuhý boj

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Indianapolis 500: Kdo neviděl, nepochopí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud