Další slavné jméno do DTM?

iM2, 20. října 2008, 21:31 Google+

Manfred Stohl, dlouholetý zástupce Rakouska v MS rally, měl šanci během návštěvy Barcelony ochutnat „příchuť“ DTM. Že by si byl zjistit, jak to v DTM chodí?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Margaritis, Alexandros

Margaritis, Alexandros | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Manfred Stohl je v současné době v MS bez práce. Rakušan by si dokonce dokázal představit přestup do DTM. Sice se tato myšlenka v prvním momentu může zdát nesmyslná, ale Manfred si již závodění na okruzích vyzkoušel. Bylo to s Viperem na rakouském A1-Ringu.

„Je to určitě jedna ze zajímavých možností. Když může Sebastien Loeb startovat ve 24 hodinovce a ještě k tomu dojet na druhém místě, tak proč by si Manfred Stohl nemohl vyzkoušet DTM?,“ zvažuje svoje možnosti Stohl.

Od své návštěvy závodu DTM v Barceloně ví Rakušan o čem mluví: „Byl to krásný zážitek, když jsem mohl na vlastní kůži zažít závod nejpopulárnější série cestovních vozů,“ mínil po absolvování taxi jízdy v sedadle Mercedesu DTM s Berndem Mayländerem.

Stohl bere možný přestup naprosto vážně: Po skončení sezony DTM na Hockenheimu by mohl absolvovat test s vozem DTM. My si budeme muset počkat až na test, po kterém budeme moci odhadnout, jestli je přestup Rakušana do DTM možný.
Vytisknout

Diskuze: Další slavné jméno do DTM?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

George - Kalkhoven

Do budúcnosti Gold Coast sa vložila vláda

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud