Tomczyk: Le Mans mi nechybělo, ale nevadí mi

iM2, 27. září 2008, 20:21 Google+

VYJÁDŘENÍ JEZDCŮ AUDI PŘED LE MANS; Zde si můžete přečíst, jak se těší tovární jezdci Audi na legendární okruh Le Mans. Největší zkušenosti s tímto okruhem má asi Tom Kristensen, který je mnohonásobným vítězem vytrvalostního závodu na této trati.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: Marek FELT eWRC.CZ

Sdílejte článek

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
Velice se těším na Le Mans. Je to pro Audi hodně důležité místo díky četným sportovním úspěchům. V letošním roce je Le Mans i v kalendáři DTM velice důležité. Udělám vše, abych byl konkurenceshopný. Audi jde teď o titul!

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2):
Po roční přestávce se opět vracíme do Le Mans. Závod jsem sice nepostrádal, ale také nemám nic proti tomu, že je zpět v kalendáři. Audi a Le Mans jsou spolu historicky spjaty. V roce 2006 to byl opravdu zajímavý závod a já doufám, že letos tomu nebude jinak.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):
Je to pořád velká zábava, jet do Le Mans a závodit zde. Tentokrát pojedeme trošku jinou trať, než je ta, na které se jezdí 24 hodinovka. Je to úzký okruh s hodně pomalými zatáčkami a vracečkami. Okruh pro DTM nemá nic společného, snad až na cílovou rovinkou a poslední šikanou Dunlop,  s okruhem pro vytrvalostní závody.Už se těším na pěkné souboje, které DTM provázejí. Není žádným tajemstvím, že moje letošní sezóna v DTM má vrcholy i pády. Proto by bylo pěkné, kdyby můj výsledek byl trošku lepší, než ten z Barcelony.

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Do Le Mans se už těším. Máme ještě pořád sedm bodů náskoku. Je důležité v posledních závodech jezdit s rozumem. Máme o deset kilo méně jak Mercedes, takže to by mohla být naše výhoda. Proto jedu do Francie plný optimismu. V roce 2006 jsem zde zaznamenal dobrý výsledek s rok starým vozem.
Vytisknout

Diskuze: Tomczyk: Le Mans mi nechybělo, ale nevadí mi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Newman, Paul

Paul Newman 1925 - 2008

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud