Scheider: Dnes bylo 2. místo maximem

iM2, 22. září 2008, 18:35 Google+

VYJÁDŘENÍ TOVÁRNÍCH JEZCŮ AUDI; včera se jel závod na okruhu v Barceloně. Zde jsou ohlasy továrních jezdců Audi po závodě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10):
Kdybychom měli být realističtí, tak dnes bylo pro nás druhé místo maximum. Paul (di Resta) zde byl o trošku silnější, než jsme byli my. Musel se pokusit o atak, protože zde figuroval v roli pronásledovatele. Mohli jsme si dovolit nechat ho jet. Myslím, že to bylo rozumné se dneska nějak moc nebránit. Neriskovali jsme tak nějaké poškození na autě. Proto dnes musíme být s druhým místem spokojení.

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2):
Můj start dopadl dobře. Ano, třetí místo jsem získat nemohl, o tom bylo již předem rozhodnuto. Měli jsme totiž menší nevýhodu, když po deseti kolech byly naše zadní pneumatiky více ojeté než ty od Mercedesu. Takže bylo prakticky nemožné někoho atakovat. Na konci se to ještě více projevilo v časech na kolo, bylo těžké se udržet konkurence.

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1):
Závod byl velmi dobře rozjetý, i když jsem očekával jiný výsledek. Start byl OK, ale v první zatáčce do mé zádě někdo narazil a já jsem ztratil aerodynamické prvky na zádi již od první zatáčky. Ve druhé zatáčce mě Jamie Green vytlačil do kačírku a já se propadl zpět. Pak jsem si jel svůj vlastní závod. V posledních dvou kolech jsem chtěl předjet Jamieho Greena. On mě nijak neblokoval, byl jsem překvapen. Když jsem byl vedle něj, tak jsme kolidovali a na mém voze se něco rozbilo. V posledním kole jsem bojoval o to, abych vůbec dojel do cíle.

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9):
Po kvalifikaci jsem musel startovat z posledního místa, ale dařilo se mi postupovat docela dobře dopředu. Obě dvě první zatáčky byly v pořádku. Do třetí už ale najíždělo hodně aut vedle sebe. Jel jsem z vnějšku a na konci jsem dostal ránu od nějakého z Mercedesů. Vyjel jsem do štěrku. Myslel jsem, že mám poškozený podvozek, ale měl jsem poškozenou pneumatiku. Musel jsem neplánovaně do boxů a ztratil jsem více jak kolo. Závod byl pryč ještě před tím, než pořádně začal. Malou útěchou bylo, že jsem zajel nejrychlejší kolo závodu.
Vytisknout

Diskuze: Scheider: Dnes bylo 2. místo maximem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Hopkins chce v Motegi prekonať smolu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud