Ekström jde tvrdě po vítězství

iM2, 11. srpna 2008, 07:36 Google+

Mattias Ekström je pevně rozhodnutý, že pokud-li to bude jen trošku možné, půjde tvrdě za titulem. Kdyby náhodou pak již neměl šanci, tak pomůže týmovým kolegům.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström je opět v boji o titul. Po jeho vítězství na Hockenheimu ztrací obhájce titulu především na jeho týmového kolegu od Audi Tima Scheidera, který vede tabulku už od druhého letošního závodu. "Eki" má ovšem šanci ještě zabojovat. Čtyři závody před koncem ztrácí na Tima jen šest bodů.

Změna nastala s jeho vítězstvím v Zandvoortu. Před tímto prvenstvím se již pošuškávalo, že musí být připravený pomoci Scheiderovi. Tyto spekulace zesílily poté, co Timo Mattiase předjel na Norisringu v poslední zatáčce.

„Po víkendu na Norisringu si všichni mysleli, že jsem vyjel mimo ideální stopu úmyslně. To samozřejmě nebyla pravda, ale vypadalo to tak, že si opravdu někdo mohl myslet, že to byl úmysl,“ říká Ekström.

Pokud se ovšem situace v šampionátu tak změní, že on, jako úřadující šampión, bude muset pomoci Scheiderovi, nemá s tím Mattias problém. „Pokud si to Audi bude přát, pomůžu klidně Scheiderovi, Tomczykovi nebo Kristensenovi,“ dodává Ekström.
Vytisknout

Diskuze: Ekström jde tvrdě po vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

V Lokti nejlépe Rattray a Searle

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud