Co ukáže Audi na "Německém Monaku"?

Tomáš Musil, 21. června 2008, 17:59 Google+

Příští víkend čeká jezdce pátý závod letošního ročníku DTM na Norisringu, jediné městské trati v seriálu. Jak velké cíle si dávají jezdci Audi?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Mattias Ekström (Red Bull Audi A4 DTM #1)
"Vždycky bylo mým snem zde vyhrát. Letos jedu u týmu Audi osmým rokem, tak že doufám, že se mi to poosmé konečně podaří. Udělám vše pro to, abychom se udrželi na čele a dojeli na první příčce do cíle."

Martin Tomczyk (Red Bull Audi A4 DTM #2)
"Závod na Norisringu není pouze mým domácím závodem, ale i Audi zde jede v doma. Přesto si úplně tak nevěřím. Trať je naprosto fantastická, hlavně okolní prostředí, ale v minulých letech jsem se zde nikdy nedostal úplně do tempa. Nicméně věci jsou od toho, aby se měnili. Ať se stane cokoliv, chci se v domácím prostředí ukázat v dobrém světle."

Tom Kristensen (Audi A4 DTM #9)
"Na Norisring se opravdu těším. Letos se u Audi Sport podařilo postavit velmi rychlé auto, se kterým jsme zrychlili právě na těch okruzích, na kterých jsme byli v minulosti slabší, a myslím, že právě zde na Norisringu to jen potvrdíme. Tato sezona napovídá, že mezi jezdci Mercedesu a Audi to bude hodně vyrovnané, což nám zvyšuje motivaci. Čeká nás závod, který chtějí všichni vyhrát, takové Německé Monako."

Timo Scheider (GW:plus/Top Service Audi A4 DTM #10)
"Po minulém závodě na Eurospeedway už nám z auta zmizelo desetikilogramové závaží, tak že teď jsme na tom váhově stejně jako Mercedes 2008. To znamená, že všichni začínáme od píky. Norisring je pro nás obvykle těžký oříšek, ale hodně jsme zapracovali, abychom mohli před zaměstnanci a hosty Audi předvést dobrou show."

Alexandre Prémat (Audi Bank/Shell Helix Audi A4 DTM #14)
"Tento závod je jeden z mých oblíbených, dvakrát se mi zde podařilo uspět ve Formuli 3, a tak se opravdu těším. Jsem velký fanda městských závodů a vždy se mi v nich jede dobře. Minulý rok jsem zde startoval z 15. místa a dokázal se posunout až na osmou bodovanou příčku. Snad se mi zde podaří opět bodovat, ačkoliv máme hmotností handicap."

Oliver Jarvis (Best Buddies Audi A4 DTM #15)
"Nikdy jsem zde nejel, tak že nevím, co přesně mám čekat, ale těším se na fanoušky kolem trati. Díval jsem se na nějaké DVD a zkoušel různé simulátory, tak že jsem připraven."
Vytisknout

Diskuze: Co ukáže Audi na "Německém Monaku"?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Fassler/Gollin/Hezemans/Deletraz

Kvalifikační drama pro Fässlera

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud