V pozadí úspěchu, Audi Team-Hospitality

iM2, 9. června 2008, 20:55 Google+

Za boxovou uličkou, garážemi a kamiony týmu stojí Audi Team-Hospitality, neboli motorhome Audi. Během závodního víkendu je druhým domovem jezdců, členů týmu, sponzorů a novinářů. Zde se uskutečňují setkání je sponzory, týmové schůzky a také se zde jí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Za vznikem tohoto druhého domova pro členy týmu stojí poměrně dlouhá a usilovná práce. Začíná se časně z rána (kolem sedmé) v pondělí před závodním víkendem a práce končí ve čtvrtek kolem páté odpolední. Během víkendu se o hosty stará celkem 32 lidí.

„Uděláme zde kolem 3000 až 3500 jídel od čtvrtka až do neděle,“ říká Marisa Riedinger, která je zodpovědná za Catering u Audi. O to, aby všechno jídlo dorazilo za hosty se stará 17 číšníků. I přes velké úsilí, musí být dobrá pracovní atmosféra. To ovšem neplatí pouze pro mechaniky, inženýry, jezdce a šéfy týmu, kteří se starají o nejlepší výsledky na trati, ale i pro všechny zaměstnance a návštěvníky. I přes velké napětí jsou jezdci pořád přátelští.

„Atmosféra je zde opravdu přátelská.“ A co když se nějaká objednávka zapomene? „Nic se neděje,“ říká Wiebke Petzold, šéf obsluhy.

Poklidnou atmosféru v prostředí hospitality centra dokáží ocenit i jezdci. „Týmový stan je prostě místo, kde se můžete v klidu posadit a kde můžete trošku “vypnout“ od závodů,“ říká Martin Tomczyk. Ovšem ne jenom pro jezdce je týmový motorhome místem klidu na závodním okruhu. Také mechanici týmu nacházejí zde, za týmovými boxy a kamiony, místo pro odpočinek.  „Motorhome je místo vedle trati, kde se setkávají také mechanici, a mohou se zde trošku pobavit, což utužuje týmového ducha.“
Vytisknout

Diskuze: V pozadí úspěchu, Audi Team-Hospitality

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves - Briscoe

Potíže byly zapomenuty

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud