Posílí Jacques Villeneuve rošt DTM?

iM2, 16. dubna 2008, 20:55 Google+

V souvislosti se současnou nečinností Villneuva se začalo spekulovat o jeho možném vstupu do DTM. Napodobil by tak Miku Hakkinena, Jeana Alesiho, Heinz-Haralda Frentzenena a Ralfa Schumachera, kteří v DTM působili nebo působí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Poslední rok byl pro ex-mistra světa formule 1 velice rušným rokem, když vystřídal vozy v sériích NASCAR, s Peugeotem se zúčastnil Le Mans a naposledy si vyzkoušel vůz série Speedcar Series. Novináři v Německu teď usilovně spekulují o možném vstupu do DTM. Novináři mají za to, že by test Mercedesu C-Klasse mohl vést ke startům třeba už v tomto roce.

Tyto zprávy jen podpořila skutečnost, že se Kanaďan setkal v paddocku F1 v Bahrajnu se šéfem motorsportu Mercedesu Nobertem Haugem. V rámci víkendu F1 se totiž jel závod Speedcar. Kanaďan vyjádřil také naději, že by mohl znovu obnovit svoji kariéru v NASCAR. Ta ztroskotala na otázce peněz. Villeneuve také řekl, že očekává, že bude závodit pro Peugeot zase v červnu.

Šéf DTM Hans-Werner Aufrecht přidal své, když prohlásil pro německé noviny Bild: „Zajisté by byl vynikající ikona pro naši sérii. Když víme, že jezdec formátu Villeneuva je volný, tak se ho pokusíme získat.“ Haug k tomu dodal: „Dovedu si ho představit, jak testuje náš vůz.“
Vytisknout

Diskuze: Posílí Jacques Villeneuve rošt DTM?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hornish jr., Sam

Sam Hornish a Indy 500? Pravděpodobně ano

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud