Green: Ta trať mi sedí!

iM2, 9. dubna 2008, 21:38 Google+

Přinášíme vám hlasy jezdců Mercedesu před zahájením nové sezóny. Z táboru Mercedesu zní pozitivně naladěné hlasy, a tak se máme na co těšit.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
di Resta, Paul

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Norbert Haug (šéf motorsportu Mercedes-Benz):
Nová sezóna začíná tam, kde ta stará skončila. Jako již tradičně se jede první závod na Hockenheimu. V říjnu se nám zde podařilo získat jubilejní 300. vítězství Mercedesu v DTM, takže náš cíl je takový výsledek zopakovat a získat jubilejní 301. vítězství také zde. Je to už 20 let co se Mercedes v této sérii prezentuje, a kromě několika akcí, které jsou naplánovány k této příležitosti, tak zde také chceme prezentovat úspěšný vůz.

Bruno Spengler, startovní číslo 3 (Mercedes-Benz Bank AMG C-Klasse 2008):
Můj cíl je jasný: Po dvou druhých místech v mistrovství v roce 2006 a 2007 chci vyhrát toto mistrovství. O to budu už od prvního kola na Hockenheimu bojovat.

Paul di Resta, startovní číslo 4 (AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Vloni jsem se umístil čtyřikrát na podiu a celkově jsem získal páté místo, to je myslím pořádná bilance v mé premiérově sezóně. Moje povýšení do HWA týmu Mercedesu si chci podložit i výsledky. S nimi doufám, že začnu už na Hockenheimu.

Jamie Green, startovní číslo 5 (Salzgitter AMG Mercedes C-Klasse 2008):
Za dosavadních šest závodů na Hockenheimu jsem stál dvakrát na pódiu, čtyřikrát jsem získal nejrychlejší kolo a jednou, v loňském finále, jsem zvítězil. Trať mi sedí, což je dobrý předpoklad pro zopakování mého loňského výsledku z října.

Bernd Schneider, startovní číslo 6 (Original-Teile AMG Mercedes C-Klasse 2008):
V letošní sezóně se chci opět pokusit získat titul a pokud možno k tomu položit základní kámen už zde. Hodně jsem trénoval, vše šlo podle plánu a cítím se být optimálně připraven. Jezdit pro Mercedes je pro mě, stejně tak jako i pro mé kolegy, závazek, který není snadné splnit. Doufám, že se na konci roku k Mercedesu titul opět vrátí a já jako jezdec k tomu budu moci rozhodující měrou přispět.

Gary Paffett, startovní číslo 7 (stern AMG Mercedes C-Klasse 2007):
Před čtyřmi lety jsem zde získal svoje první vítězství a před dvěma a půl lety jsem zde slavil svůj titul šampióna DTM. Pro mě je to optimální motivace k úspěšnému zahájení sezony 2008.

Mathias Lauda, startovní číslo 8 (Pixum AMG Mercedes C-Klasse 2007):
Vloni jsem dvakrát dokončil závod na bodech. Letos chci víc! Hockenheim je první z jedenácti příležitostí jak to dokázat.

Ralf Schumacher, startovní číslo 11 (Trilux AMG Mercedes C-Klasse 2007):
Po mnoha testovacích kilometrech, které jsem najezdil v zimě, jsem už pořádně nažhavený na závod DTM. Vůz C-Classe jsem dobře poznal a na sezonu se dobře připravil. Teď mám možnost se poprvé pořádně srovnat se svými protivníky.

Maro Engel, startovní číslo 12 (JungeSterne AMG Mercedes C-Klasse 2007):
Už se nesmírně těším na moji první sezonu v DTM. DTM je motorsport na nejvyšší úrovni. Ještě se ale musím hodně učit, než se na 100% sžiji s novou sérií. Ale v průběhu sezóny chci plynule stoupat až tam, kam to bude možné, nejlépe na body.

Susie Stoddart, startovní číslo 16 (TV Spielfilm AMG Mercedes C-Klasse 2007):
Toto je trať, kterou mám ráda. Na Hockenheimu jsem začala svoji kariéru před dvěma lety desátým místem. Mým cílem je tentokrát získat můj první bod, to by byl vynikající vstup do sezóny.
Vytisknout

Diskuze: Green: Ta trať mi sedí!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Winkelhock, Markus

Prezentace: 200 000 diváků!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud