Jasný vzestup v týmu Mücke

iM2, 26. prosince 2007, 23:15 Google+

Šéf stejnojmenného týmu Peter Mücke vyzdvihuje výkony své jezdecké sestavy (Susie Stoddart, Daniel la Rosa a Mathias Lauda) a hodnotí je.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Lauda, Mathias

Lauda, Mathias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Předpisy pro sezonu 2007 položily základ k výborné podívané v průběhu roku. Týmy, které používají rok staré vozy, měly skutečnou, ne pouze slibovanou šanci bojovat s piloty, kteří mají k dispozici aktuální modely speciálů DTM. Tým Mücke Motorsport tuto šanci využil. Už na začátečním podniku na Hockenheimu získal la Rosa třetí místo. „Potom pokračoval v různorodých výkonech. Věděl, kdy musí být rychlý a byl jediný, kdo dokázal získat body,“ bilancuje šéf Mücke.

Jeho jezdecké trio se potom ukazovalo v celkem dobrém světle. Susie Stoddart v průběhu sezony vykazovala vzestupnou tendenci ve svých výkonech. „V kvalifikacích byla pořád lepší a lepší, což je  základ pro lepší výsledek v závodě. Tento vývoj v kvalifikacích je jasně patrný.“

Také Lauda zapůsobil pozitivně na šéfa týmu. Nemá zas tolik zkušeností, jako jiní lidé. „Nedostal se do motorsportu tou typickou dlouholetou cestou, tedy přes motokáry a nižší formulové série. I tak  se docela solidně rozvíjí jeho talent,“ dodal Mücke nakonec.

Vytisknout

Diskuze: Jasný vzestup v týmu Mücke

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Audi má co zlepšovat

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud