Dnes udával tempo Spengler

iM2, 21. září 2007, 23:32 Google+

BARCELONA – 1. A 2. TEST; Kanadský závodník Bruno Spengler zvítězil v obou pátečních trénincích na nadcházející závod DTM v Barceloně.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jezdci Mercedesu shodně tvrdili, že se v Barceloně pokusí vyhrát a zůstat alespoň v matematické šanci na zisk titulu. Nejlépe za tímto cílem vykročil Bruno Spengler, který je nejblíže jezdcům Audi Mattiasovi Ekströmovi a Martinu Tomczykovi.

Audi
Ekström zajel úplně odlišně, když v prvním tréninku skončil třetí a v druhém až šestnáctý. Jeho týmový kolega a druhý muž průběžného pořadí Tomczyk nezajel nejlépe ani v jednom z tréninků. V prvním testu byl čtrnáctý a v druhém jedenáctý. Prapor značky Audi tedy držel Mike Rockenfeller, když byl druhý a pátý, dále německý závodník Timo Scheider, jenž byl sedmý a  třetí. V prvním testu zajel dobře i Alexandre Premat (4. místo), Tom Kristensen byl pátý. Ve druhém testu zavzpomínal na staré dobré časy po letošní sezoně končící Christian Abt.

Mercedes
V prvním tréninku byl druhým Mercedesem za Spenglerem šestý Gary Paffett, Brit předvádí se svým rok starým autem čas od času velice solidní výkony. Dále následovali Daniel la Rosa (8. místo), Bernd Schneider (9. místo) a Paul di Resta (10. místo). V druhém tréninku byl druhým Mercedesem za Kanaďanem opět Jamie Green (4. místo), Daniel la Rosa, který byl šestý a na sedmém a osmém místě se umístili Paul di Resta a Bernd Schneider. Určitým zklamáním byl výkon ex-mistra F1 Häkkinena, ten byl v obou trénincích až patnáctý.

Vytisknout

Diskuze: Dnes udával tempo Spengler

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Erik Janiš začal v Brně jako nejrychlejší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud