Nürburgring II: Noční SP svědčilo jezdcům Audi

ar1, 17. srpna 2003, 04:23 Google+

Švédský jezdec Mattias Ekström zajel v premiérovém nočním Superpole nejlepší čas a zajistil si tak pro nedělní závod...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

první startovní pozici.

Letošní druhé kolo na německém okruhu Nürburgring má tu zvláštnost, že tzv. Superpole se odehrálo za umělého osvětlení, které zajišťovalo světlo o hodnotě 400 000 wattů.

Ekström se svým časem 1m25,095s byl za těchto zvláštních podmínek o 0,099s rychlejší než jeho týmový kolega, úřadující šampión Laurent Aiello, kterému se tak podařil po dlouhé době zajet opět dobré Superpole.

Třetí skončil první jezdec značky Mercedes-Benz, kterým byl Dán Christijan Albers a jen o malinko za ním skončil další z jezdců stáje Audi Martin Tomczyk.

Peter Dumbreck s prvním vozem Opel Astra V8 Coupé skončil na páté pozici a překvapivě až na šesté dokončil Superpole Bernd Schneider s vozem Mercedes-Benz, který měl obrovské problémy s měřeným kolem v Superpole.

Sedmý se umístil Alain Menu s vozem Opel Astra V8 Coupé týmu OPC Holzer a až osmý vítěz posledního závodu na okruhu v Donington Parku Jean Alesi na voze Mercedes-Benz.

První desítku na startovním roštu zakončí devátý Manuel Reuter s druhým vozem týmu OPC Holzer a desátý Marcel Fässler s vozem týmu AMG Mercedes.


Vytisknout

Diskuze: Nürburgring II: Noční SP svědčilo jezdcům Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Chevrolet pro všechny - anotační foto

Chevrolet pro všechny

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud