Kristensena nahradí exšampion DTM Biela

Daniel Šupa, 2. května 2007, 22:40 Google+

Přestože zprávy o zdraví Toma Kristensena znějí optimisticky, vedení Audi Motorsport se rozhodlo nechat jezdce po kolizi na Hockenheimringu v klidu u televize.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Biela, Frank

Biela, Frank | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

V nadcházejícím závodě na Oscherslebenu budou tedy chybět oba aktéři, kteří společně odcestovali do nemocnice. Premata nahradí Marco Werner, Kristensena šampion DTM z roku 1991, čtyřnásobný vítěz Le Mans a stejně jako Werner aktuální pilot vytrvalostních závodů Frank Biela.

„Zdraví našich pilotů je pro nás prioritou číslo 1. Chceme dát Tomovi příležitost plně se dostat znovu do formy. Vzhledem k tomu, jak byla kolize prudká, chce rekonvalescence určitý čas," uvedl šéf sportovního oddělení Audi Ullrich.

Biela závodil v DTM naposledy v sezoně 2004, ale se staršími vozy Audi stáje Joest spíše paběrkoval. Nyní bude mít k dispozici nejnovější specifikaci, ale zázraky nečeká. „Vím jak vyrovnané závody DTM jsou a bez testování to jistě nebude nijak snadné. Ale slyšel jsem, že je letošní A4 DTM velmi silným vozem, tak se moc těším a vím že mi bude Tom držet palce u televizoru," prohlásil Frank Biela.

 

Vytisknout

Diskuze: Kristensena nahradí exšampion DTM Biela

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher - Hülkenberg

Schumacher pozdvihol úspech Nemecka

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud