Jihlava2: ANN Cup zpět na Vysočině

Karel Bařina, 12. května 2006, 12:51 Google+

Polopřírodní trať v Jihlavě hostila druhý závod letošní sezóny seriálu ANN Karting Cup a nechybělo napětí na trati ani v paddocku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: StarKar

Sdílejte článek

V první rozjížďce nevyužil Karel Bařina pole-position po tvrdém souboji s obhájcem titulu Danielem Šupou. Zatímco dva se prali, pro vítězství si dojel Jozef Smrtník. Petr Zelinka, nespokojen s nastavením káry, udržel bramborovou příčku před nováčkem Alešem Sirným, který se teprve seznamoval s technicky náročnou a hrbolatou tratí.

Druhá rozjížďka byla poznamenána defekty. Petrovi Zelinkovi vypověděl službu motor po ucpání trysky, Jozef Smrtník musel na třech kolech přijet k mechanikům pro novou pneumatiku. Aleš Sirný využil situace a přivezl si své první umístění na stupních vítězů. První pozici kontroloval až do cíle Dan Šupa.

A bez výměn pneumatik se neobešla ani třetí jízda, kde museli zastavit Petr Zelinka a Daniel Šupa. Karel Bařina se marně snažil dostat do závěsu Jozefa Smrtníka, včerejšího celkového vítěze. Aleš Sirný zopakova své dosud nejlepší umístění.

Foto: StarKar

Vytisknout

Diskuze: Jihlava2: ANN Cup zpět na Vysočině

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Junqueira, Bruno

Výsledky kvalifikace opravili komisaři

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud