FIM MOTO SHOW - nový TV pořad

Martin Hájek, 11. února 2009, 09:39 Google+

Mezinárodní motocyklová federace (FIM, Fédération Internationale de Motocyclisme) představuje zcela nový a veskrze originální pořad věnující se všem disciplínám motosportu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Díky SPORT 5, první české televizní stanici výhradně zaměřené na motoristický sport a všeobecný motorismus, mohou pořad FIM Moto Show v češtině sledovat všichni čeští motocykloví nadšenci. 

Díky FIM Moto Show, tedy jedenapůlhodinové týdenní relaci věnující se po všech stránkách motorkám, se budou diváci SPORT 5 dozvídat veškeré novinky ze závodů silničních motocyklů, trialu, endura, cross country a track racingu. Pořad takového formátu, jakým FIM Moto Show je, dosud neměl v televizním éteru obdoby, nyní jej bude pravidelně vysílat i SPORT 5, a to každou středu v podvečer.

Reportéři FIM Moto Show jako jediní budou mít přístup na všechny významné podniky, ke všem týmům a jezdcům. Oni se jako jediní dostanou do zákulisí, aby představili všechny novinky ve vývoji motocyklů. A jim jako jediným jezdci odhalí detaily ze svého závodního i osobního života. První díl magazínu FIM Moto Show SPORT 5 uvede ve středu 18. února od 18:20 hodin.

Magazín MotorTip, který SPORT 5 vysílá v pátek 20. února od 18:50 hodin, přinese reportáže ze setkání automobilových a motocyklových závodníků při motokárové dvouhodinovce v Brně a u motokár zůstane také v reportáži ze šestihodinovky v Litomyšli. Podíváme se také na aktuální podobu stavby nového slovenského okruhu Slovakiaring.

Program na 8. týden (16/02-22/02/2009) ve formátu .xls naleznete ZDE

- SPORT 5 -

Vytisknout

Diskuze: FIM MOTO SHOW - nový TV pořad

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Aprilia RSV4 Factory Superbike

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud