Melandri verí, že ďalší rok bude lepší

Marcel Letko, 17. září 2008, 08:10 Google+

Marco Melandri srší pred novou sezónou optimizmom. Taliansky jazdec, ktorý vsadil na spoluprácu s japonským výrobcom Kawasaki očakáva, že nevydarený ročník 2008 ostane minulosťou a opäť sa dostavia pozitívnejšie výsledky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Melandri v súčasnosti prežíva profesnú krízu. V šampionáte sa mu nedarí, nedokáže nadviazať na pôsobivé výkony minuloročného víťaza Caseyho Stonera. 26-ročný rodák z Ravenny tvrdí, že motocykel Desmosedici GP8 jeho jazdeckému štýlu jednoducho nesadol.

Ukončenie spolupráce s Ducati preto nebolo ničím prekvapujúcim. Melandri uzavrel nový kontrakt s Kawasaki, teda s tímom, ktorý tiež neprežíva svoju najlepšiu sezónu. Napriek tomu sú obe strany spokojné a tešia sa, čo prinesie budúcnosť.

Melandri nepredpokladá, že by mohol mať podobné problémy ako tento rok.

"Bude jednoduchšie kritizovať, než súhlasiť s mojim názorom. Kawasaki som mal r ád už v roku 2007 a osobne si myslím, že tím má veľký potenciál," vyjadril sa o svojom novom zamestnávateľovi Marco Melandri.

"Mohol som sa vrátiť ku Faustovi (Gresinimu, pozn. autora), s ktorým ma spája priateľský vzťah, ale som presvedčený, že spolupráca s Kawasaki bude pre mňa veľkou výzvou. Ak skončíte tretí s Hondou, je to normálne, ale ak ste rýchly s Ninja, znamená to, že ste pracovali naozaj dobre," dodal pozitívne naladený Melandri.

Vytisknout

Diskuze: Melandri verí, že ďalší rok bude lepší

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Green, Jamie

30 bodů, pět týdnů a tři závody

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud