Townsend Bell při druhém startu na 5. pozici

ar1, 18. července 2004, 22:15 Google+

Townsend Bellovi netrvalo příliš dlouho, aby se dostal na kloub seriálu IRL IndyCar Series, tím, že při druhém startu dokázal obsadit pátou pozici v cíli závodu na ovále v Nashville.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bell, Townsend

Bell, Townsend | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Nováček seriálu, odstartoval do závodu z 12. pozice na startu. Skvělou jízdou a prací mechaniků týmu Panther Racing v boxech se dostal na konečnou pátou příčku v cíli. Bell tak zařídil nejlepší umístění vozu týmu Panther Racing v letošní sezoně. Vlastěn stejné umístění zajel Tomas Scheckter při prvním závodě sezony v Homestead-Miami Speedway.

„Tým to potřeboval a zasloužil si to,“ řekl po závodě Bell. „Zažil jsem zde velmi pěkných posledních 50 kol, měli jsme několikrát na mále, ale chtěli jsme naše auto na předních pozici. Naši mechanici odvedli skvělou práci v boxech a věřím, že jsem se posouval ku předu díky našim skvělým zastávkám. Náš Chevrolet jel také dobře, sice jsme měli nějaké problémy, ale… Teď se těšíme na závod v Milwaukee, do kterého chceme dát vše."

Tomas Scheckter se kvalifikoval do závodu na desáté pozici, kde s Bellem zastávali pozici dvou nejrychlejších jezdců s motorem Chevrolet. Po startu Tomas bojoval v první desítce a nejlépe jel na šesté pozici. Ve 109. kole se Tomas dostal příliš nahoru ke zdi a otřel se o ní. Tím poničil auto a musel skončit. V cíli byl klasifikován na 19. pozici.

Panther Racing
Vytisknout

Diskuze: Townsend Bell při druhém startu na 5. pozici

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp, Scott

Scott Sharp se ztrátou kola až čtrnáctý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud