Jezdci Red Bull Cheever Racing zazářili

ar1, 28. února 2004, 05:46 Google+

Americké duo týmu Red Bull Cheever Racing zazářilo ve 2. pátečním tréninku na 1. událost roku Toyota Indy 300.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barron, Alex

Barron, Alex | foto: Red Bull Cheever Racing

Sdílejte článek

Jezdci tohoto amerického týmu s vozy Dallara Chevrolet zaznamenali v druhém tréninku výrazné zlepšení, což přineslo Alexu Barronovi 2. pozici výsledkové listiny. Barron zajel čas 24,6819s s rychlostí 216,596 mil za hodinu. Nováček v týmu Ed Carpenter dokončil tento druhý trénink na senzační 4. pozici s časem 24,7350s a rychlostí 216,131 mil za hodinu.

”Celý den byl pozitivní,” řekl Barron. ”Členové týmu, inženýři i naši fanoušci si dělali starosti, jak budeme pro letošní sezonu připraveni. V průběhu dne jsme zkoušeli několik nastavení, auto bylo ale perfektní pořád.”

Je vidět, že tahounem roku by mohl být motor Chevy. Pět týmů nasadilo do šampionátu tento americký motor. A čtyři vozy se umístili v TOP 5.

”Chevy byl nejsilnějším motorem dne,” řekl Barron. ”Dodavatel neustal v zimě v tvrdé práci a pokračoval s vývojem tohoto motoru. Což se ihned projevilo.”

Ed Carpenter zná motor Chevy velmi dobře. Odjel s tímto motorem již tři závody v loňském roce. Carpenter je také velmi spokojen s jejich výkonem.

”Zatím je to dobrý. Chevy byl jasným tahounem dnešních tréninků. Bylo dobré vidět tolik jezdců s Chevy vpředu výsledkové listiny.”
Vytisknout

Diskuze: Jezdci Red Bull Cheever Racing zazářili

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp, Scott

Kelley Racing k pátečnímu tréninku

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud