E. J. Viso otestuje záludnosti okruhu Sebring

iM3, 8. prosince 2009, 19:04 Google+

Venezuelský pilot E. J. Viso bude tento týden testovat s týmem Dreyer & Reinbold Racing. Spolumajitel stáje Dennis Reinbold si 24letého mladíka vyzkouší na okruhu Sebring International Raceway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Viso hájil barvy týmu HVM Racing dva roky, pro příští sezónu s ním vedení stáje neprodloužilo smlouvu a Viso od té doby hledá sedačku. Výhodnou pozici ve vyjednávání s týmy má díky venezuelskému sponzorovi, proto byl Viso spokojován dokonce i s týmem Chipa Ganassiho.

Nicméně minulý týden Reinbold oznámil, že s Visem absolvují testy a poté zváží všechny možnosti. „V tomto ročním období zkoumáte příležitosti, samozřejmě také chceme obnovit smlouvy s našimi piloty,“ poznamenal Reinbold.

E. J. Viso prožil katastrofální sezónu a v konečném hodnocení skončil na posledním místě z pravidelně startujících jezdců. Přestože v některých závodech prokázal talent, sedm odstoupení v úvodních sedmi závodech mu značně uškodilo.

V týmu DDR pravděpodobně zůstane na poloviční úvazek Milka Duno. Zájem má i Tomas Scheckter, za nímž stojí silný sponzor. I Mike Conway by rád v IndyCar zůstal, ačkoliv minulý týden testoval s týmem formule 1 BrawnGP.
Vytisknout

Diskuze: E. J. Viso otestuje záludnosti okruhu Sebring

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Základní povinná výbava každého motorkáře!!!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud