IRL našlo místo pořádání závodu v Brazílii

iM3, 31. srpna 2009, 17:45 Google+

Série IndyCar tento týden doladí veškeré detaily a pokud všechno proběhne hladce, bude příští sezónu zahajovat závod v ulicích města Salvador – Bahia.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Cestu do Brazílie plánují obchodní ředitel IRL Terry Angstadt a vice-prezident sportovního oddělení Tony Forman, v tomto týdnu by se měli sejít s hlavními představiteli města.

Salvador – Bahia je třetí nejlidnatější město Brazílie, dokonce je i rodištěm Tonyho Kanaana a místem závodu vozů stock car.

„Naše komunikace probíhala velmi příznivě,“
uvedl Angstadt. „Základní obchodní podmínky jsou stále otevřené, ovšem nepředpokládám, že bychom narazili na nějaké problémy. Doufáme, že uzavřeme dohodu už tento týden,“ pokračoval Angstadt.

„Je to nejlepší volba,“ řekl Tony Kanaan. „Neříkám to kvůli tomu, že jsem se zde narodil. Osobně bych se pro tuto destinaci rozhodl. Mají zkušenosti s městskými závody. Předpokládám, že bychom mohli mít návštěvnost 150 000 až 200 000 lidí. Pokud se tak stane, půjde o největší městský závod série IndyCar.“

Kalenář na rok 2010 představilo vedení sérii před několika týdny, včetně podniku v Brazílii, jenž je naplánován na 10. března. Až dodnes se však nevědělo, kam monoposty zamíří a neustále se jednalo o vhodné lokalitě.
Vytisknout

Diskuze: IRL našlo místo pořádání závodu v Brazílii

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dixon, Scott

Dixon s Franchittim musejí zabrat

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud