Ryan Hunter-Reay opouští Vision Racing

iM3, 15. června 2009, 18:35 Google+

Vítěz loňského závodu ve Watkins Glen se v posledních závodech velmi trápil, často se pohyboval na chvostu startovního pole a nedařilo se mu najít rychlost, kterou disponoval v úvodním podniku letošní sezóny. Proto se od nadcházejícího závodu přesouvá do týmu A. J. Foyta.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hunter-Reay, Ryan

Hunter-Reay, Ryan | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

A. J. Foyt měl stálého jezdce Vitora Meiru, ale ten se zranil při závodě v Indianapolis 500 a do konce sezóny už pravděpodobně nenastoupí. Na Milwaukee angažoval Foyt Paula Tracyho, v Texasu řídil monopost jeho vnuk A. J. Foyt IV.

Pro nadcházející závod v Iowě se do kokpitu posadí Hunter-Reay a zůstane tam až do konce sezóny. Přestup je výsledkem opravdu marných snah konkurenceschopně připravit vůz stáje Vision Racing.

„Vždy jsme respektoval Tonyho George a A. J. Foyta, takže když mi nabídl kokpit ve svém týmu, s radostí jsem jej přijal,“ hovořil Hunter-Reay o přestupu.

Tony George cítí, že odchod byl pro oba nejlepším řešením. Náhlý propad startovním polem, který nastal po závodu v St. Petersburgu, si nikdo z nich nedokáže vysvětlit. Hunter-Reay měl dokonce problémy se kvalifikovat do závodu Indy 500, přitom v loňském roce byl nejlepším nováčkem.

Vision Racing náhradu nehledá, veškerá pozornost mechaniků se upne na Eda Carpentera, nevlastního syna Tonyho George.
Vytisknout

Diskuze: Ryan Hunter-Reay opouští Vision Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Legge, Katherine

Katherine Legge fascinují na DTM brzdy

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud