Zlatý Helio Castroneves

iM3, 25. května 2009, 19:32 Google+

TEAM PENSKE - REVIEW; Po závodě se všechno točilo kolem Helia Castronovese. Jeho vítězství, jeho návrat ve velkém stylu bude plnit titulky novin ještě dlouho. Ačkoliv Castroneves zatím titul nezískal, třetí vítězství v Indianapolis 500 je velmi cenným skalpem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Helio Castroneves, 1.
Chlapci z týmu Penske mi vrátili život. Jsem dnes tady díky nim. A samozřejmě díky fanouškům, ti mě drželi při životě. Jsou nejlepší. Jsem poctěn mít takové fanoušky. Po průjezdu cílem jsem neměl slov, byl to jedinečný moment. Celkem brzo jsme ztratili vedení, ale já věděl co dělat. Když jsem první pozici získal nazpět, už jsem se neohlížel. Indianapolis je magické místo. Toto je nejlepší vítězství, navždy.

Ryan Briscoe, 15.

Heliův příběh je neuvěřitelný, naprosto neuvěřitelný. Jsem za něj tak šťastný. Je jako druhý Cinderella (pozn. red.: americký boxer v 30. letech). Znovu se narodil.

Will Power, 5.

Skvělý výsledek. Slavíme vítězství. Roger Penske může být spokojený. Helio odvedl fantastickou práci, vítězství si zaslouží. Vítězství nemohlo patřit lepšímu člověku.
Vytisknout

Diskuze: Zlatý Helio Castroneves

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Dale Coyne se musel spoléhat na Schecktera

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud