Castroneves ve skrytu duše zuřil

iM3, 3. září 2008, 15:50 Google+

TEAM PENSKE - REVIEW; Castroneves blokoval, o tom není pochyb. Ale zasloužil si v napínavém souboji o titul dva závody před koncem penalizaci a ztrátu prvenství?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Helio Castroneves, 2.
Po deváté jsme dojeli druzí, naštěstí pořád zůstáváme v boji o titul. Team Penske bude dělat všechno proto, abychom ho vyhráli. Chlapci odvedli na pitlane vynikající práci. Škoda, že jsme si nedojeli pro vítězství.
O PENZALIZACI: Vyrovnanost je nejdůležitějším aspektem. V sérii jsem od roku 2002 a nikdy jsme nebyl v situaci jako tato. Vždy nás varují a pokud to uděláte ještě jednou, potrestají vás. Jenže já nedostal žádné varování, pouze zprávu: Uhni, nebo dostaneš černou. Vím, že Brian Barnhart se snaží zavést disciplínu, ale dva závody před koncem sezóny, nemyslím si, že to bylo správné rozhodnutí.

Ryan Briscoe, 9.

Výborně odvedenou prací jsme se posunuli zpět do první desítky. Bylo by lepší, kdybychom soupeřili s čelem závodu, ovšem alespoň jsem dojel na deváté příčce. Nejlepší zprávou po závodě bylo páté místo v průběžném bodování. Jsem hrdý na své hochy, je to známka úspěšné sezóny.
Vytisknout

Diskuze: Castroneves ve skrytu duše zuřil

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Viso, Ernesto

E.J. Viso uklouzl na oleji

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud