Will Power uzavírá dlouhou kapitolu Champ Car

iM3, 21. dubna 2008, 09:22 Google+

LONG BEACH - ZÁVOD; Will Power předvedl ohromný start, kdy se ze čtvrté pozice propracoval do první zatáčky na čelo. Od té chvíle už jeho pozici nikdo neohrozil a Power si dojel pro poslední vítězství v historii Champ Car.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Power, Will

Power, Will | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Diváci byli svědky pevného startu, Power šel okamžitě do vedení. Z vnějšku předjel Taglianiho, poté se dostal na úroveň Wilsona a v první zatáčce převzal vedení. Z celkových třiaosmdesáti kol nebyl první pouze dvě kola.

„Měl jsem velmi dobrý start, což je zde velmi důležité. Tým odvedl skvělou práci. V závodě jsem byl velmi rychlý, šetřil palivo a pit stopy šly taktéž výborně. Jsem velmi šťastný za Kevina Kalkhovena, Craiga Gora a celý tým KVRT. Během pár měsíců odvedli ohromné množství práce, byli odloučeni od rodin, proto je úžasné odměnit se jim vítězstvím, zasloužili si to,“
řekl Power.

Za vítězství v Long Beach si Power odváží 53 bodů a dostává se na páté místo v průběžném hodnocení šampionátu.

Druhý dojel Frank Montagny. „Na můj první závod v Champ Car a v Long Beach to není špatné,“ řekl Montagny. Třetí místo obsadil Mario Dominguez.

Justin Wilson, který po celý víkend udával tempo si užil závodu jen krátce. Po dvanácti kolech byl nucen kvůli technickým problémům odstoupit. Graham Rahal v posledním kole držel sedmé místo, ale po hodinách spadl až na třinácté.
Vytisknout

Diskuze: Will Power uzavírá dlouhou kapitolu Champ Car

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Sharp/Wendlinger

Silverstone: Corvette rychlejší, vítězí Aston

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud