Franck Montagny hledá místo na rok 2009

iM3, 16. dubna 2008, 09:17 Google+

Franck Montagny je jedním z nešťastníků, kteří doplatili na spojení IndyCar a Champ Car. Francouz podepsal na začátku roku smlouvu s týmem Forsythe Racing, ale ten nakonec odstoupil a Montagny se ocitl bez sedačky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Forsythe Racing absolvuje pouze rozlučkový závod v ulicích Long Beach, jehož se Montagny zúčastní. Cílem bude ukázat schopnosti a pojistit si místo v týmu pro příští rok. Je totiž velmi pravděpodobné, že některé týmy včetně Forsythe se v roce 2009 do IndyCar vrátí.

„Bylo zklamáním podepsat smlouvu tři týdny před začátkem sezóny a pak nic,“ řekl Montagny. „Ale s Forsythe jsme v kontaktu a máme velmi dobré vztahy. Možná bude šance pro ně příští rok závodit, doufám v to.“

Franck Montagny se tento víkend představil v seriálu A1GP na okruhu Shanghai. Závod, kde dojel na dvanáctém a devátém místě, pojal jako přípravu na Long Beach.

„Je dobré si před Long Beach trochu zazávodit. Budu mít stejné mechaniky a inženýry jako při testech Champ Car, takže auto bude dobré. V Long Beach jsem nikdy nebyl, ale myslím, že podáme silný výkon.“
Vytisknout

Diskuze: Franck Montagny hledá místo na rok 2009

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

COSCAR: Závod v Talladeze zrušen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud