Ganassi Racing: Třetím rokem neporažen

iM3, 30. března 2008, 20:46 Google+

TARGET CHIP GANASSI RACING - REVIEW; Zatímco Scott Dixon v průběhu závodu nevypadl z TOP5, Dan Wheldon se musel z dvaadvacáté pozice prodírat hustým provozem. Avšak na 200 kol vypsaný závod nakonec dokončil na skvělém třetím místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Scott Dixon, 1.
Byl to jeden z těch závodů, kdy postrádáte rychlost, nebo se něco nedaří, a přesto nakonec dojedete na špici. Pokud takto budou vypadat závody v našich špatných dnech, nebo v situacích, kdy opravdu nejsme nejlepší, můžeme získat spoustu bodů. Doufejme, že podobný scénář nás čeká i ve zbytku sezóny. Některé fáze probíhaly prakticky bez přestávky, bez žluté. Čekal jsem, že žluté budou tuny. Na úvodní část jsme naplánovali pár krátkých zastávek, ale nakonec k žádným nedošlo. Všichni používali své hlavy. Chlapci z Champ Car byli fantastičtí. Každému nechávali místo a odjeli čistý závod.

Dan Wheldon, 3.
Vůz byl očividně dobrý, ostatní piloti velmi zdvořilí. Věděl jsem, že mám rychlé auto. Řeknu vám pravdu, pokaždé když jsem někoho dojel, udělal mi místo, protože věděl o mé rychlosti. Z mého pohledu si toho vážím. Z pohledu vozů jsme byli na dlouhé jízdy fenomenální, ale ty krátké nám uškodily. Při posledním restartu jsme ztratili, avšak třetí místo po těžké sobotě není špatné, body se počítají.
Vytisknout

Diskuze: Ganassi Racing: Třetím rokem neporažen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves - Briscoe

Castroneves neměl rychlost, Briscoe nedojel

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud