Peníze se našly, vracíme se

iM3, 14. března 2008, 20:10 Google+

Derrick Walter nedávno oznámil, že po rozchodu s partnerem Craigem Gorem nemá dostatek financí a sponzorů na vstup do seriálu IndyCar. Nyní změnil názor a možná se přeci jen v šampionátu objeví.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fernandéz, Adrián

Fernandéz, Adrián | foto: Fernandez Racing

Sdílejte článek

Sponzoři, to je hlavní důvod, proč se stáhla stáj Forsythe Racing a hned po ní Derrick Walker. Craig Gore spojil síly s KV Racing, čímž se Walker dostal do problémů. Byl přesvědčen, že nedokáže po celý rok financovat vlastní stáj. Avšak v posledních dnech se objevili sponzoři, kteří jsou ochotni pomoci. Walker by tak mohl nasadit monoposty alespoň do několika závodů a získat potřebná data na zlomový rok 2009.

„Poté, co jsme v sobotu oficiálně uvedli, že si nemůžeme dovolit závodit v IndyCar, zvedla se ohromná vlna podpory, jenž by mohla pomoci k absolvování celé nebo poloviny sezóny v IndyCar,“ řekl Walker.

„Nejsme zcela mimo motoristické dění. Stojí před námi velká hora, ale pokud vše dopadne dobře a včas, v Homesteadu budeme přítomni.“


Walker se bude nadále věnovat svým aktivitám v juniorské sérii Atlantic a má v plánu při některých závodech vypomáhat v šampionátu A1GP. Prioritou je konkurenceschopný nástup do IndyCar roku 2009.
Vytisknout

Diskuze: Peníze se našly, vracíme se

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Mexiko sľubuje viac predbiehania

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud