Zuber věří v potenciál stáje Minardi Piquet

Pavel Stavebník, 15. ledna 2008, 14:52 Google+

Rakušan Andreas Zuber se připravuje ke své již třetí sezoně v šampionátu GP2 a má nejvyšší čas, aby se prosadil. K boji o titul si vybral stáj Minardi Piquet Sports, která na něj udělala při podzimních testech největší dojem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Negrao, Alexandre

Negrao, Alexandre | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Zuber patří mezi rakouské naděje, které by mohly navázat na éru Nikiho Laudy a Gerharda Bergera. Po nadějné debutové sezoně v GP2 s týmem Trident se však loni vedle Glocka v iSport neprosadil a stáj na Rakušana v sezoně 2008 nevsadila. Znamená tato skutečnost počátek sestupu?

Zuber, jenž loni testoval jako součást juniorského programu Hondy monopost F1 něco takového odmítá a nadále věří ve své mistrovské ambice a postup do formule 1.

„S Minardi Piquet Sports jsem testoval na podzim spolu s dalšími třemi týmy a jejich vůz byl naprosto perfektní. V minulém roce měli úžasnou spolehlivost a jsem přesvědčen, že máme vše potřebné k boji o titul."

Rakušan má na svém kontě dvě vítězství, ale loni skončil v hodnocení jezdců devátý, zatímco jeho týmový kolega Glock slavil titul šampiona...

 

Vytisknout

Diskuze: Zuber věří v potenciál stáje Minardi Piquet

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Lexus míří do DTM + FOTO

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud