Osamělý jezdec dychtí po závodě

iM3, 23. března 2007, 19:14 Google+

A.J. Foyt Enterprises Preview - Rahalův tým nebyl jediný, kdo musel od základů změnit strukturu stáje za účelem lepších výsledků. Také A.J. Foyt dlouhou dobu neviděl vlastní tým na předních pozicích.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Manning, Darren

Manning, Darren | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Foyt angažoval pro sezónu jediného pilota - Darrena Manninga, který se v IndyCar objevil naposledy v roce 2005 jako pilot stáje Target Chip Ganassi Racing.

Darren Manning
Dychtím po závodě, protože pro mne to byl dlouhý rok a dlouhá zima. Naše testy vycházely docela dobře, takže v průběhu závodního víkendu můžeme pokračovat ve vývoji. Jsem rád, že čekání skončilo.

Miami-Homestead není standardním oválem. Ačkoliv jsou zatáčky stejné, oba výjezdy jsou kvůli větru rozdílné. V první a druhé zatáčce vozy ztrácejí, ve třetí čtvrté mají tendenci stávat se nedotáčivými. Na řízení je to těžká trať. Ale v závodě to bude dobré, protože různorodé klopení znamená závody kolo na kolo. Myslím, že okruh je jediný svého druhu.

A.J. Foyt
Doufali jsme, že budeme více testovat, ale počasí bylo proti nám. Několikrát jsme navštívili aerodynamický tunel za účelem vylepšení aerodynamiky  a našli jsme nějaké body, které by nám mohly pomoci. Bylo to velmi produktivní. Čekám, že se náš tým bude závod od závodu zlepšovat. Bude to trvat, vyplatí se to.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Osamělý jezdec dychtí po závodě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Duran nemá s domácou traťou skúsenosti - anotační foto

Duran nemá s domácou traťou skúsenosti

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud