Bitva peněz o volné sedačky pokračuje

Daniel Šupa, 11. února 2007, 23:28 Google+

Informace o tom, že se známý tým Forsythe zúčastní letošního šampionátu pouze s jediným vozem pro Paula Tracyho se zdá být zatím nenaplněna, neboť se v týmu snaží zakotvit bývalý pilot Formule 1 Holanďan Jos Verstappen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Holandsko zažívá v posledních letech nebývalou expanzi formulových jezdců, bohužel pro oranžové barvy na skutečný úspěch ne a ne dosáhnout. Verstappen na svých stránkách uvedl, že jedná s Forsythe Racing o pozici druhého jezdce vedle Tracyho, ale vše je zatím otevřené, neboť není dořešena základní otázka, a to ta finanční.

„Snažím se získat sedačku v týmu, ale zatím není nic dohodnuto. Požadované peníze jsme připraveni složit, ale zájem o druhý vůz má ještě jeden jezdec, který je ochoten zaplatit ještě více,“ uvedl Verstappen, jenž byl spojován i s novým týmem Paula Stoddarta.

Podle dostupných informací je oním nejmenovaným jezdcem s naditou peněženkou krajan Verstappena Doornbos, jenž se těší podpoře Red Bull a v podstatě staršího Holanďana vyprovodil před časem z Formule 1.

„Pro mne je ale důležité co nejdříve usednout do vozu a zúčastnit se testů,“ dodal dále Verstappen, který by se chtěl účastnit přípravy v Houstonu, která se uskuteční už v nadcházejícím týdnu.

„Nechci na Forsythe tlačit, ale nechci vstoupit do sezony nepřipraven. Máme před sebou čtyři testovací dny do startu sezony a pokud se jich nebudu moci zúčastnit, nechci v Champ Car působit vůbec,“ uzavřel jezdec přezdívaný Jos the Boss.

 

Vytisknout

Diskuze: Bitva peněz o volné sedačky pokračuje

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kaffer, Pierre

Audi se zajímá o Premata a Carrolla

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud