Portland: Tracy v dešti s pole position

ar1, 22. června 2003, 02:27 Google+

Prudký déšť, který se v Portlandu spustil patnáct minut před koncem druhé kvalifikace, rozhodl o nedělním postavení vozů na startu. V tomto špatném počasí se nejlépe zorientoval…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Paul Tracy, který také získal pole position.

Michel Jourdain jr, páteční vítěz kvalifikace a vedoucí jezdec průběžného pořadí bude startovat ze druhé pozice, tedy hned vedle Tracyho.

Tracy se nechal v pátek v paddocku slyšet, že někteří jezdci ho v průběhu kvalifikace blokovali. No dnešní výsledek je důkazem jeho slov.

Ze třetího místa odstartuje Adrian Fernandez, majitel a jezdec stáje Fernandéz Racing. “V Portlandu je vždy dobré, když startujete z přední časti startovního pole. Proto jsem velmi spokojen“.

Sebastien Bourdais byl další jezdec, který může být se svým výsledkem ve svízelných podmínkách spokojen. Bourdais zajel čtvrtý čas a ke kvalifikaci dodal: “Po včerejšku je toto dobrý výkon pro náš tým. Na trati bylo rušno, ale to bude říkat každý“.

Pátý odstartuje do závodu Alex Tagliani a šestý Oriol Servia. Ryan Hunter Reay byl dnes smutný, že nedokázal zopakovat včerejší výkon, kdy se umístil v první trojce. Dnes skončil sedmý a také z této pozice v neděli odstartuje.

Osmé místo na startu bude naopak dobré pro Darrena Manninga, který bude mít opět šanci na zisk bodů, pokud pojede tak jako v předchozích závodech.

Na desáté pozici skončil vítěz posledního závodu v Laguna Seca Patrick Carpentier, týmový kolega Paula Tracyho, vítěze . kvalifikace.

Carpentier po kvalifikaci řekl, že mohl jet lépe. V době, kdy se spustil silný déšť, Carpentier vyjel s novými pneumatikami, což ho zpomalilo.

Kdo byl ale výrazně nespokojený s kvalifikací, byl Bruno Junqueira, který skončil až jedenáctý. Junqueira se bude muset velmi snažit, aby se dostal do první šestky.

Navíc se očekává, že by zítra mělo pravděpodobně opět pršet.



Vytisknout

Diskuze: Portland: Tracy v dešti s pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Norisring: Schneider a Alesi startují z 1. řady - anotační foto

Norisring: Schneider a Alesi startují z 1. řady

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud