Portland: Newman/Haas Racing Preview

ar1, 19. června 2003, 11:47 Google+

Bruno Junqueira, jezdec týmu Newman/Haas, který ztrácí na vedoucího Jourdaina jr. pouhých 6 bodů, bude určitě o tomto víkendu usilovat o předstižení tohoto soupeře v celkovém hodnocení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

BRUNO JUNQUEIRA #1 PacifiCare Ford-Cosworth/Lola/Bridgestone
Letošní závod v Portlandu bude jeho třetí v pořadí. Loni zde startoval ze třetího místa a skončil na druhém a také zajel vůbec nejrychlejší kolo závodu.

“Určitě, tým Newman/Haas byl zde v Portlandu loni velmi silný a myslím, že bychom to mohli letos zopakovat. Mám hodně důvěry v lidi od PacifiCare. Udělali pro mne velmi mnoho dobrého, což mě pomohlo ke zatím ke druhému místu v průběžném hodnocení. Jsem relativně novým jezdcem v týmu, ale každým závodem jsme lepší a lepší. Mám rád trať v Portlandu. Je to jedna z nejlepších tratí ze seriálu s mnoha rychlými zatáčkami“.

“Startoval jsem zde ze šestého místa již v roce 2001 s vozem týmu Ganassi, který pro tento závod neměl až tak dobré nastavení. Byl jsem na čtvrtém místě, když mě Paul Tracy vyblokoval v boxech. Mohli jsme mít umístění do TOP 5. Loni jsem se kvalifikoval jako třetí a v závodě jsem vytvářel velký tlak na Cristiana da Mattu, který jel přede mnou. Také jsem zajel nejrychlejší kolo závodu. Jsem rád, že jsem s týmem Newman/Haas zpět a že se mohu pokusit o vítězství. V posledním závodě v Laguna Seca jsem nebyl bohužel schopen předjet Patricka Carpentiera a věřím, že zde to bude jiné“.

SEBASTIEN BOURDAIS #2 Lilly Ford-Cosworth/Lola/Bridgestone:
Bourdais je na pátém místě průběžného pořadí jezdců s celkovým počtem bodů 53.

“Poslední dva závody jsem nebyl v takové pohodě, jako jindy. Doufám, že v Portlandu to bude lepší. Tým zde byl v minulosti velmi silný a doufám, že to s Brunem zopakujeme. V Laguna Seca jsme nezajeli nejlíp, ale museli jsme na to zapomenout a soustředit se na Portland. Stále jsem pátý, což mě udržuje v možnosti zaútočit na vedoucí pozice. Musíme zde vykonat co nejlepší práci“.
Vytisknout

Diskuze: Portland: Newman/Haas Racing Preview

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Portland: Fernandez Racing preview - anotační foto

Portland: Fernandez Racing preview

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud