Portland: Fernandez Racing preview

ar1, 19. června 2003, 11:46 Google+

O tomto víkendu se uskuteční druhá zastávka na Západním pobřeží USA, přesněji v Portlandu, ve státě Oregon, kde se pojede závod G. I. Joe 200.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Toto osmé kolo šampionátu bude znamenat závod ke 20. výročí hostování seriálu na portlandském na 1,969 mil dlouhém okruhu, které začalo od roku 1984.

Adrian Fernandez zde zažije svůj 52. start v seriálu Champ Car. Bude se snažit vylepšit své umístění v šampionátu. Rád by se zde v Portlandu umístnil do první čtyřky.

Tým provedl velký krok ke zlepšení jejich vozu, když zde na trati v Portlandu provedl od 15. do 16. dubna testování. V této době Fernandez patřil mezi deset nejrychlejších jezdců s časem na kolo 58,6 sekundy.

“Měli jsme dobrý dubnový test v Portlandu a již se moc těším na tento víkend. Provedli jsem opět nějaké úpravy na voze, které nám pomohli umístit se v některých posledních závodech v TOP 4. Společnost Tecate a náš sponzor je oficiálním dodavatelem piva pro tento závod, na kterém bude mít náš tým mnoho hostů. Doufáme, v tomto závodě uděláme dobrý výsledek“.

Adrian Fernandez se momentálně pohybuje na osmé pozici v celkovém hodnocení jezdců se 43 body.
Vytisknout

Diskuze: Portland: Fernandez Racing preview

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Čas na změnu - anotační foto

Čas na změnu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud