Další tým pro příští sezónu

Petr Stejskal, 3. září 2006, 22:03 Google+

Po dlouhé době se startovní listina na příští rok začíná plnit již v průběhu letošní sezóny. Dnes se její novou součástí stal tým Pacific Coast Motorsports.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

Představitelé týmu oficiálně potvrdili, že příští rok budou nejen pokračovat se současným Grand Am týmem, ale svoje působiště rozšíří i o ChampCar, kde nasadí dva vozy.

Že se jedná o ambiciozní projekt potvrzuje i to, že již jsou známá jména obou jezdců - tým bude pokračovat ve spoluprácí se Skotem Ryanem Dalzielem a talentovaným Američanem Alexem Figgem. Nyní za tým tato dvojice jezdí v sérii Grand Am za volantem vozu Pontiac Riley.

Zatím však není známé, zda se s týmem přesunou do ChampCar i jejich současní sponzoři - Playboy, Vonage a Palms.

Pacific Coast Motorsports se tak přidává ke Gelles Racing, kteří oznámili vstup do ChampCar pro příští rok již při představení nového monopostu Panoz DP-01. Jak je vidět, parta okolo Kevina Kalkhovena znovu vymyslela řešení, které závodní sérii opravdu pomůže a zpřístupní ji dalším zájemcům.

Hodně nahlas se totiž hovoří o vstupu dalších týmů z ChampCar Atlantic, ale také o Red Bullu a nebo Paulu Stoddartovi, který stále vlastní značku Minardi a závodění mu hodně chybí.

Foto: ChampCar Media

Vytisknout

Diskuze: Další tým pro příští sezónu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

la Rosa, Daniel

Zandvoort ve fotografiích

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud