Dixon odstartuje z pole-position

iM3, 26. srpna 2006, 23:54 Google+

Infineon - kvalifikace: jedno překvapení střídalo druhé. Kromě Scotta Dixona si obdiv zasloužil i druhý Marco Andretti, naopak Sam Hornish souboj s časem vůbec nezvládl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dixon, Scott

Dixon, Scott | foto: IRL

Sdílejte článek

Scott Dixon odstartuje do nedělní Grand Prix of Sonoma z prvního místa. Potvrdil tak svou pozici výborného jezdce do „pravých zatáček“. I Marco Andretti může být nesmírně spokojen. Na dráze Infineon získal druhé místo, což nasvědčuje výbornému jezdeckému umění na klasických tratích. Přestup do formule 1 tedy není bezpředmětný.

Třetí čas zajel Helio Castroneves a do boje o titul má nejlepší výchozí postavení. Jeho největší rival a zároveň týmový kolega Sam Hornish kvalifikaci nezvládl a do závodu odstartuje z desátého místa. To může velmi zamíchat pořadím v šampionátu, který se s největší pravděpodobností rozhodne až v posledním podniku sezóny.

Tony Kanaan se postaví po bok Castronevese. Z pátého místa bude o přední pozice bojovat Dario Franchitti. Tým Andretti Green sliboval úspěch a v neděli se možná dostaví, pokud mu ovšem nepřekazí cestu čtvrtý kandidát na titul, Dan Wheldon. Úřadující šampión odstartuje ze šestého místa.

Foto: IRL

Vytisknout

Diskuze: Dixon odstartuje z pole-position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Castroneves, Helio

Helio Castroneves nejrychlejší

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud