Generals Motors a Ford před dohodou?

Daniel Šupa, 9. června 2003, 00:31 Google+

Mnozí z vás budou jistě kroutit hlavou, vždyť se jedná o dva konkurenční výrobce automobilů, ale proč nevyužít schopností toho druhého, když to bude výhodné?

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jaká že je ta příčina, díky které by mohli začít konkurenti spolupracovat? Příčinou jsou málo konkurenční motory Chevrolet IRL! „Je to mimořádná situace, a taková si žádá mimořádná řešení,“ vysvětlil Rick Voegelin při závodě Texas 500. „My jsme závodům IRL Indy Car velmi oddáni a budeme se za každou cenu snažit našim týmům dodat konkurenční agregáty,“ dodal Voegelin, coby zástupce GM.

Chevrolet zatím stále zaostává za konkurenčními motory Toyota a Honda a vývoj zatím výrazný pokrok nepřináší. Joe Negri, zástupce společnosti Chevrolet, byl nedávno na jednání v Evropě v sídle výrobce a ladiče závodních motorů Cosworth, ten patří právě pod konkurenční Ford.

Je tahle možnost velmi neobvyklá. Ale ne nemožná. Nutno totiž vzít v potaz, že něco takového kupodivu již funguje. Motory Honda pro IRL seriál totiž staví Ilmore, což je společnost patřící pod Mercedes-Benz...

Vytisknout

Diskuze: Generals Motors a Ford před dohodou?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Lausitz: Schneider ovládl Lausitz - anotační foto

Lausitz: Schneider ovládl Lausitz

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud