Provizorní Pole a bod A.J. Allmendingerovi

ar1, 17. června 2006, 21:10 Google+

Portland - 1. kvalifikace: Okruh Portland International Raceway zažil překvapení, které asi nikdo v úvodu víkednu nečekal.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Allmendinger, A.J.

Allmendinger, A.J. | foto: Champ Car World Series

Sdílejte článek

A.J. Allmendinger potvrdil své hrozby a s přehledem vyhrál svoji úvodní kvalifikaci za tým Forsythe Championship Racing, kam nastoupil teprve tento týden. Svým časem 58,378 zlepšil své maximum ze druhého tréninku a dokonce pokořil i čas Justina Wilsona z úvodného tréninku. Prostě A.J. jede. Na svůj účet si připsal jeden bod a pokud jeho čas nikdo npokoří ve druhé kvalifikaci, odstartuje první.

Druhý čas, jen o 0,086 patřil komu jinému, než Sebastienu Bourdaisovi a třetíím časem, jakoby se zkopírovaly výsledky ze druhého tréninku, kde skončil na třetí pozici týmový kolega A.J. Allmendingera, Paul Tracy.

Will Power s vozem týmu Australia zajel čtvrtý čas a Alex Tagliani se druhým vozem tohoto týmu skončil pátý. První šestku vyplnilJustin Wilson, pro něhož je jistě tento výsledek malým zklamáním, neboť si jistě brousil zuby na vyšší příčku.

Překvapením letošní sezony jsou jistě slabší výkony druhého pilota týmu Newman-Haas, Bruna Junqueiry, který zajel jen 11. čas.

Foto: Champ Car Media

Vytisknout

Diskuze: Provizorní Pole a bod A.J. Allmendingerovi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Allmendinger, A.J.

A.J. Allmendinger dokazuje své kvality

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud