První letošní svezení

Petr Stejskal, 23. března 2006, 20:29 Google+

Tři týdny před začátkem sezóny se několik týmů vydalo otestovat svoje vozy na trať v Sebringu. Pro některé jezdce to bylo také první svezení v novém týmu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Junqueira, Bruno

Junqueira, Bruno | foto: Photo by Michael Levitt, USA LAT Photographic

Sdílejte článek

Po slavném dvanáctihodinovém závodu se včera na trať v Sebringu vydali jezdci ChampCar. Určitě hlavním favoritem testování byl tým Newman/Haas, který se účastnil s oběma jezdci - dvojitým šampiónem Sebastienem Bourdaisem a dokonce trojnásobným vicemistrem, Brunem Junqueirou.

Na trati je doplnili jezdci, pro které to bylo "poprvé" v novém týmu. Nedávno oznámený Nelson Phillipe se poprvé svezl s Lolou týmu CTE-HVM (v krásném černo-šedém barevném provedení, zatím bez sponzorů) a Oriol Servia seděl za volantem vozu PKV. Pro něj to však byl tak trochu návrat do starých kolejí, protože prakticky 70% členů týmu pochází z původního Patrick Racing, za který Servia závodil v letech 2002 - 2003.

Včera byl podle neoficiálních časů nejrychlejší Bourdais, další pořadí není známo. Testy budou pokračovat ještě dnes. Větší účast týmů se předpokládá příští týden na dvoudením testování na vnitřním okruhu California Speedway. Zatím je potvrzena účast týmů Newman/Haas, Forsythe, PKV, Dale Coyne, MiJack/Conquest a RuSPORT.

Zajímavostí ze včerejšího testování je to, že Bruno Junqueira již neměl svůj monopost oděný ve fialovo-bílé kombinaci hlavního sponzora PacifiCare, ale v bílo-červené kombinaci a bez sponzorů.

Photo by Michael Levitt, USA LAT Photographic

Vytisknout

Diskuze: První letošní svezení

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Patrick, Danica

Champ Car a IRL jednají o sloučení!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud