Coloni Motorsports – preview A1 Ring

ar1, 15. května 2003, 15:08 Google+

Tým Coloni Motorsports je připravený na třetí závod Mezinárodního mistrovství FIA F3000 na okruhu v rakouském A1 – Ringu. Celý tým měl možnost před tímto závodem testovat, přičemž dosáhnul velmi pozitivních výsledků. Coloni si je jist, že mohou zlepšit své postavení…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

v šampionátu po prvních dvou závodech.

Rakousko bude zvláštním závodem pro Baumgartnera: Tento Maďar zde bude mít velkou výhodu, protože se prakticky jedná o jeho druhý domácí okruh. Trať zná velmi důvěrně. V podstatě zde bude mít i mnoho příznivců, kteří přicestují z nedalekého Maďarska. Baumgartner dosáhl poměrně uspokojivého výsledku jak v Imole, tak v Barceloně.

PaoloColoni, šéf týmu poznamenal: “Jsme rádi, když se vracíme do Rakouska, protože loni naši jezdci zde získali druhou a třetí pozici. A1 – Ring je velmi výběrový okruh a mohli bychom zde vidět jezdecké umění Z. Baumgartnera a R. Sperafica v tom nejlepším světle. Minulý týden jsme absolvovali dva úspěšné testy, které prověřily kvalitu našich vozů a dobré řešení technických předpisů, které vznikly v zimní přestávce. Hodně si v Rakousku věříme a myslíme na pódiová umístění.

Zsolt Baumgartner: “Opravdu mám moc rád tuto trať, neboť loni jsem zde zajel skvělý závod. Věřím, že se mi povede hlavně kvalifikace, což je předpoklad k prvním pozicím na startu“.

Ricardo Sperafico: “Jsme si jisti, že jsme vykonali dobrou práci. Loni mělo Coloni velmi dobré výsledky, myslím, že letos bychom mohli zvítězit a navíc mám tento okruh rád. Auto se nám opravdu hodně zlepšilo od prvního závodu. Máme zde možnost být těmi nejlepšími“.
Vytisknout

Diskuze: Coloni Motorsports – preview A1 Ring

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Superfund I.S.R. Charouz - preview A1 Ring - anotační foto

Superfund I.S.R. Charouz - preview A1 Ring

Čtěte dále

reklama