Nová tvář u Forsythe Racing

iM3, 2. prosince 2006, 13:14 Google+

Sedmý muž konečného pořadí GP2 Adam Carroll se připravuje na testy v týmu Forsythe Racing. Příští týden usedne do monopostu na okruhu Houston a změří síly s dalšími adepty na sedačku.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Carroll, Adam

Carroll, Adam | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Carroll vyhrál v roce 2005 tři závody GP2 a celkově obsadil páté místo. V letošním roce se mu nedařilo, čímž si prakticky zavřel dveře do formule 1. Na začátku roku ukončil spolupráci s týmem Honda F1 a zaměřil se na americkou sérii Champ Car.

V té se chtěl svézt již letos. Velmi blízko k tomu měl při nehodě Cristiana da Matty, ale nakonec si tým vybral zkušeného Ryana Briscoe. Další šancí nastoupit do závodu bylo zranění Justina Wilsona. Carroll odcestoval do Mexika v naději, že Wilson nepojede. K jeho smůle se Wilson startovat rozhodl.

Nyní dostal šanci dokázat, že by se v Champ Car prosadil a bojuje o sedačku s Jayem Howardem (šampión Indy Pro Series) a Simonem Pagenaudem (šampión Champ Car Atlantic).

„Cítím se skvěle, dostal jsem příležitost testovat s týmem Forsythe,“ řekl Carroll. „Tento rok jsem blíže poznal Champ Car a zcela určitě je to místo, kde bych chtěl v příštím roce působit. Tvrdě jsem pracoval na fyzičce, takže bych mohl být v dobré formě.“

Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: Nová tvář u Forsythe Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Patrick, Danica

Uvidíme Danicu Patrick na victory lane?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud