Forsythe Racing se vrací

iM3, 15. července 2008, 15:56 Google+

Bohužel se nejedná přímo o IndyCar sérii, ale o její juniorku Indy Lights. Avšak i tento čin je u fanoušku legendární stáje vítaný.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tracy, Paul

Tracy, Paul | foto: Forsythe Championship Racing

Sdílejte článek

Forsythe Racing vstoupí do Indy Lights příští rok, v plánu je kompletní sezóna. Na začátku letošního roku měla stáj v plánu nasazovat vozy i v IndyCar, ale nedostatek sponzorů se projevil na finanční stránce projektu a těsně před začátkem sezóny musela stáj odstoupit.

V dnešní době nasazuje dva vozy v juniorce bývalé série Champ Car, Atlantic Championship. Jak dlouhá bude životnost této série bez podpory hlavního šampionátu je zatím nejasné.

Forsythe už s Indy Lights zkušenosti má. V letech 1995 a 1996 získal díky již tragicky zesnulému Gregu Moorovi a Davidu Empringhamovi dva tituly.

„Jsme rádi, že se vracíme do Indy Lights,“ řekl viceprezident stáje Neil Micklewright. „Máme v ní ohromně úspěšnou historii a úroveň konkurence je nejvyšší, jakou kdy Indy Lights zažilo.“

Forsythe Racing se zatím k návratu do hlavní soutěže nevyjadřuje, nicméně už vstup do Indy Lights dává důkaz, že stáj se snaží expandovat do dalších sérií, díky čemuž může mít lepší rozjezd do IndyCar.
Vytisknout

Diskuze: Forsythe Racing se vrací

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy, Paul

Paul Tracy pojede v Edmontonu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud