Double pro Wendlingera a Sharpa

iM2, 25. září 2008, 15:36 Google+

Prvně pole-position, pak vítězství. Karl Wendlinger a jeho kolega Ryan Sharp nebyli v Brně k zastavení.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Wendlinger, Karl

Wendlinger, Karl | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Jetalliance tým byl v Brně tím vyvoleným týmem, v kvalifikaci obsadil Karl Wendlinger první místo a po startu se pevně usadil na špici. Jeho náskok rostl až k 20 vteřinám, které na něj ztrácel týmový kolega.

Když pak se pak Karl vyměnil se svým kolegou, spadli na druhé místo, když před nimi byl jen Christophe Bouchut, který jel hodně odlišnou strategii. Bouchut zajel k jeho poslední zastávce jen pár minutek před koncem závodu. Po pozdější výměně jezdců Corvette mělo konečně duo Wendlinger/Sharp volno. „Měl jsem dnes neuvěřitelně připravené auto. Mockrát děkuji týmu. Můj Aston byl v obou stintech poměrně konstantní, proto jsme mohli dosáhnout na vítězství,“ míní Karl.

„Pro mě byl víkend velmi pozitivní. Zajeli jsme nejrychlejší kolo v předkvalifikačním tréninku, potom jsme získali pole-position a teď i vítězství – opravdu super,“ těší se z vítězství dřívější jezdec Formule 1 Wendlinger. Pochopitelně i Sharp byl velmi šťastný: „Prvních pár kol v mém stintu bylo fantastických, jenže potom se můj Aston začal chovat velmi nedotáčivě. Ale nakonec to vše vyšlo.“
Vytisknout

Diskuze: Double pro Wendlingera a Sharpa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Rychlý konec pro Dirka Müllera v Brně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud