Paffett získal přesným a rychlým kolem Pole

Daniel Šupa, 31. července 2004, 14:30 Google+

Ekström byl poprvé tento víkend poražen a Abt zajel se svým Audi A4 DTM kolo snů.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Christian Abt byl prvním z deseti hrdinů dnešního odpoledne, kteří se utkali o Pole position a až s odstupem času se ukázalo, jak rychlé letmé kolo vlastně zajel.

Jeho čas Marcel Fässler v úvodních dvou mezičasech překonal. Ve třetím úseku však Němec s Opelem chyboval a o malý náskok přišel.

Tradičně nejrychlejšího jezdce Opelu Dumbracka stály drobné chyby cenné tisíciny a na Abta jich 5 ztratil.

Tomczyk s Audi vyjel příliš zeširoka jednu ze zatáček úvodního úseku a následné hodiny ho odsoudily na desáté místo startovního roštu.

Vicemistr Albers jel vyrovnané časy a Abtem, ale ani jemu se čas jezdce Audi překonat nepodařilo.

Scheider byl v kvalifikaci nejrychlejším z jezdců s vozy Opel Vectra GTS V8, ale ani na Dumbracka, ani na Fässlera v SuperPole nestačil.

Hvězda posledních závodů Gary Paffett zajel přesné, ale především velice rychlé letmé kolo a ujal se s náskokem 4 desetin vteřiny prozatímního Pole Position.

Kristensen vsadil na konzervativní kolo a bylo jasné hned na prvním mezičase, že tudy cesta nevede. Až sedmý čas byl opět zklamáním.

Bernd Schneider úlohu nejrychlejšího jezdce Mercedesu opět nezvládl a v cíli se musel spokojit až s 8. časem a ztrátou 7 desetin na kolegu Paffetta.

Mattias Ekström kraloval nejen včerejším volným tréninkům, ale i dnešní kvalifikaci. Čekalo se, že i Super Pole bude jeho kořistí. Po bezchybném kole se však musel Švéd sklonit před Britem Paffettem a startovat do závodu bude z druhého místa.


Foto: dtm.de

Vytisknout

Diskuze: Paffett získal přesným a rychlým kolem Pole

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Ekström před sebe znovu nikoho nepustil

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud