Oschersleben: Double pro Maserati

Karel Bařina, 28. srpna 2005, 16:16 Google+

Babini s Biagim vybojovali vítězství týmu Vitaphone. Druzí přijeli do cíle s modrým Maserati letošní sběratelé stříbra Bertolini s Wendlingerem pro JMB Racing. Na stupních vítězů nakonec i Corvette.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Babini/Biagi

Babini/Biagi | foto: www.auto-news.cz | Michal Příhoda

Sdílejte článek


Jezdecké dvojice Babini/Biagi a Bartels/Scheider z týmu Vitaphone sváděly napínavý souboj od startu až do cíle. Druhá jmenovaná posádka bohužel přišla o zasloužené vítězství tři kola před cílem kvůli poruše elektriky. Na druhé místo se díky tomu posunuli Andrea Bertolini s Karlem Wendlingerem od JMB Racing, kteří po startu ze čtvrté řady zopakovali skvělou taktickou jízdu a své obvyklé letošní umístění.

Další stupně vítězů...Vytouženého cílu v podobě umístění na stupních vítězů se podařilo dosáhnout německému týmu GLPK Carsport s vozem Chevrolet Corvette C5R, přitom na druhé místo chyběly pouhé čtyři vteřiny. Moc se nedařilo dalšímu Maserati týmu JMB, ve kterém se střídali Peter, Zwaan a Zani. Po několika chybách dojeli až pátí. Naopak úspěšný dnes byl vůz Saleen S7R Lechnera a Gounona, konečné čtvrté místo je příjemným překvapením.

Ve třídě GT2 potvrdili převahu Collard se Sugdenem na Porsche 996, kteří dojeli do cíle téměř celé kolo před Liebem a Rockenfellerem se stejným vozem. Bojovnost předvedl český tým Vonka Racing - posádka Vonka/Nurminen/Casadei se s Porsche 996 probojovala z předposledního místa až na čtvrté ve své třídě a šestnácté celkově!

Výsledky závodu v Oscherslebenu

Foto: Auto News Network
Vytisknout

Diskuze: Oschersleben: Double pro Maserati

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Zandvoort: 4. víťazstvo Paffetta

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud