Nové jezdecké složení u Matechu

iM2, 7. června 2009, 21:55 Google+

Poté, co se týmu, který nasazuje Ford GT1 postavený podle pravidel na rok 2010, podařilo získat body z obou úvodních závodů, se ve stáji na třetím závodu představí nová jezdecká dvojice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mutsch, Thomas

Mutsch, Thomas | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Němec Marc Hennerici, který již startoval v ADAC GT Masters a v letošním roce se mu podařilo dvakrát dokončit na pódiu, ve Fordu doplní Thomase Mutsche.

„Jsme potěšeni, že jsme získali Marca. Je rychlý a schopný vyhrávat závody, což dokázal již vloni za volantem Ford GT3 připravovaného naším týmem v ADAC GT Masters. Jsem si jistý, že Marc a Thomas budou skvělým párem pro Oschersleben a těším se na velmi dobrý závod,“ říká vlastník a ředitel týmu, Martin Bartek.
 
Ford GT1 dozná oproti minulému závodu v Adrii některých vylepšení. Tým změnil zančku tlumičů, v současné době používá tlumiče značky  KW Automotive, vozů má nový brzdový systém, vylepšen byl ventilátor v kokpitu a zlepšen byl také výhled jezdce na trať.


Od Matechu po pouhých dvou závodech odchází Thomas Biagi

„Jsem vděčný společnosti Mo-We-Ko Motorsport Management, která mě zajistila tuto příležitost. Za Matech GT Racing Team budu závodit na Oscherslebenu a jsme moc rád, že jsem dostal tuto příležitost. Jsem také moc rád, že budu startovat s novým vozem Ford GT1,“ říká Marc Hennerici. „Už se nemohuz dočkat, až se posadím za volant. Nedávno jsem měl možnost řídit Ford GT3 na závodě 24H ADAC-Zurich na Nürburgringu.“
Vytisknout

Diskuze: Nové jezdecké složení u Matechu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Biagi, Thomas

Biagi do Luc Alphand Aventures

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud