Dirk Müller se těší na start ve FIA GT

iM2, 9. září 2008, 22:19 Google+

Vloni ve FIA GT zářil, ale pro letošní rok si sehnal angažmá za „velkou louží“. Řeč je pochopitelně o Němci Dirku Müllerovi, který se postaví na start závodu v Brně s vozem Ferarri F430.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Dirk Müller si vyplní menší pauzu, která je momentálně v ALMS před závodem Petit Le Mans (Malé Le Mans). Tým CR Scuderia pozval Němce do Brna na závod FIA GT jako jejich jezdce. Müller bude na startu závodu FIA GT pouze v Brně, takže se mají diváci opravdu na co těšit. Před brněnským závodem se už letos ve voze CR Scuderie svezl, a to když byl nasazen do 24h Spa-Francorchamps.

„Už se na ten závod velice těším. Bude to skvělé se opět smět postavit na start závodu FIA GT. Už jsem měl letos tu čest s týmem závodit a je to velice silný tým, který teď bude pracovat pro mě. Je to prima, že zrovna závod v Brně vyšel do pauzy v ALMS-Serie. CR-Scuderia bojuje v týmovém hodnocení o celkové vedení a očekávají ode mne, že tento silný tým se skvělým vozem Ferarri jen podpořím v jejich úsilí o čelo šampionátu. Našim cílem v Brně je zisk vítězství ve třídě.“
Vytisknout

Diskuze: Dirk Müller se těší na start ve FIA GT

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Franchi/Vosse

Tým Larbre v Brně neuvidíme!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud